CANDID TIME CONTEST


peluang ade depan mate nak cube jugakkan..
hadiah pun menarik jugak..
so,, i very like this pic,,


dengan itu saye persilakan nurfarahinabusamah dan farisahadriana sebagai orang bertuah yang telah ditag oleh saye,,

kehadapan orang2 bertuah tersebut :P

1.orang yang di TAG tu mesti follow blog Cik Munah Rahimah , jgn lupe

2.lepas tu orang2 yang di tag tersebut juge mestilah membuat post bertajuk CANDID TIME CONTEST,,

3.then letak banner unggu tu, last but not least letak gambar candid korang tak kisah sorang2 or ramai, :)

4.lastly tag 2 org n inform kat dieorang pasal bende ni,,
goodluck girl,,

#maklumat lanjut sila berkunjung ke http://munalifestory.blogspot.com/

Comments