happy bufday NURUL AIN AMIZA





AKU NAK PELUK BOLEH??
 hahahaha :)

25 NOVEMBER 1996

ye sepatutnye, tarikh nie aku post pasal ko bukan sekarang,,
ish2,, ape punye kawan lah aku ne kan,,??
tapi aku nk kau tau aku ingat BUFDAY ko, buktinye surat yang aku post kat umah ko,,,
hahahahah*ketawe jahat,,
harap ko dah dapat ye miza,,aku sayang ko,,
aku dah luahkan segalenye kat surat yang aku post 2,,






*"wait2,,  !! BALQIS post surat??"
*"yeah,, so what??, i miss them,!!"

untuk ko,, aku post blog aku kali nie warne coklat,,hehehe ko suke warne coklat kan??
so this is special post you on your belated bufday,,
only about NURUL AIN AMIZA in this post, just her,,
dye ramai peminat,,


HER PROFILE??

hobi?? : suke menjeling walaupun aku tak pernah takut,,


cite2??: jadi penyiasat kott,,
*macam detective conan konon


ape yg die takut??: DARAH,, hahahaha


ape yang pelik pasal dye?? : x de yang normal..


jangke hayat persahabatan??:3 tahun


ape kesan perhubungan awal??: ngeri,, asyik gadoh,
heeheh

OK WANT TO KNOW HER BETTER?? SEARCH NURUL AIN AMIZA








*satu yang aku sedih ko kawan,, sampai hati ko private blog ko dari aku,, org lain boleh bace!!



Comments

:*amyzameera*: said…
syg kw balqis!!huahua
mane ad aq bgi org len bace..blog ue sume x dpt bkk..
nti la aq pkir 2 3 kli na pblic kn blek k x,,haha
aq x dpt un srt..tme kseh!syg kw jgk!
balqisjebrel said…
hhaha
jgn cakap kuat2,,
aku tau ko syg aku,, huhuh