SELAMAT TINGGAL internet,,



ok ape yang aku cube sampaikan kat sini,,, aku takkan ade untuk satu minggu nie *sob2,aaaaaaaaa sedih, . 
nape?? sebabnye aku akan tinggal kat kampung nenek aku yang terletaknye di YONG PENG.. (x tau kat mne?? mm kat johor nak tau lebih lanjut pgi google map,, ok,?? ),, ye untuk satu minggu bersame 2 adik aku yang len,, sorang x ikot sebab ade DARJAH KHAS, so aku nak bagitau kat sini aku akan bertolak esok,,,

aku tau ramai akan sedih,, terutamenye budax2 batch aku kan??
*balqis ko perasan lagi,,so jangan rindu aku dulu eh,, isnin depan aku datang balik bersembang ngan korang yang rindu aku,, hahahaa
ok nothing to say more, just hope all of you can maafkan all my mistake, dan doakan kesejahteraan saye pegi dan balik,,

*kalau aq sempat on9 besok,, aq post eh,,

*saat genting menempuh bulan 12 nie, kite same2 berdoa semoge kite mendapat keputusan yang cemerlang untuk keputusan PMR nnti ok, (credit to pelajar form 3,)

Comments

hAziQa said…
ouh , baaaaaaaal , i'm gonna miss you *tak masal . HAHA .

#InsyaALLAH semua 8A . Aminnn :)
balqisjebrel said…
hahah
tgok aq dah ckpaku ade peminat,,
huhuuhu

#amin,,
fateen syazwana said…
cehh , bal kalau aku kate aku tak rindu kau camne . HAHA . rindu kau laa .

#amin . hopelly sme get straight 8a's
:*amyzameera*: said…
aq pun aq pun!!
aq pn mzty rndu kw..
wahai nendaku tercinta~~
balqisjebrel said…
hahah
aku dah balik,,