meh sini GAMBANG WATER PARK,


yeah i come,,  hahah sini la tempat yang menjadi pilihan aq sekeluarge sekalian untuk menghabiskan mase cuti yang berharge nie ( yG KONON aq kate GEMPAK 2,), sorry lah x de gambar. semue kat cam makcik aq, aq gi ramai2 ngn sepupu sepapat, #x delah ramai sangart,, adelah dlm 4 kuage je, CONCLUSION :

 
papan tande,, mmg besar tempat die,


ikan ni syok,, ramai tunggu air die turun!!

1.semua berjalan lancar,WATER PARK die best tol,,  
2.aku mandi suntuk satu hari sampai kulit aq dah bertukar jadi arang yg sememangnye x berape nk putih ni,,
3.panjat tangge yg tinggi 2 ngn pelampung semate2 nk naik gelongsor hingge aq rase aq dah kurus!!.
4.beach die penoh sangat, padat macam tin sardin.
5.lorong sungai die,
#aq x tau la pe name bende ni,, ade ombak!! terapung2 aq kat situ,,
6. kat sane aq makan banyak gile HAHAHA, #x berbaloi aq naik tangge tinggi2 :(
7.aq telah mengalami kecederaan.#uhh
8.last but not lesat,, aq demam,, :( haru je!!

aq sempat singgah Kemaman, n lunch kat restoran yg menyediakan pinngan yg cukup besar,, makan budu, beli keropok n balik!! mase perjalanan lame, tapi cuti aq seronok!!

END OF MY HOLIDAY!!





Comments