rindu BLOG,,

Bismillah..


HAHAHA,, hei lame gile aq tak post kat blog aq nie,, mesti ko rase terabai kan blog?? lame gile :( dari sebelum naik sekolah lagi!! mestilah bukan sengaje,, lappy ngn komputer kat umah aq rosak, so x leh pakai!! tapi ade jugak mase tu aq on9, tapi bukak FB je,tu pon pakai henset ayah!! #thank you father, hilang kempunan anakanda mu ini,!!
TAPI,, tu dulu, sekarang no more!! HAHAHA #ketawe jahat. sudah diperbetulkan,, baru dapat siang tadi. tanpe melangah mase aq pon bukak bloog. than baru FB, betape aq sayang kat ko,,!! #wahai blog!! muahh. gedik betul.

Aq baru balik dari maktab semalam, bersamaan 20 JANUARI 2011(Jumaat). Sebelum tu ade majlis sikit.. penyerahan RM 100, mungkin budak2 sekolah kmenterian dah dapat, tapi aq budak MRSM BP bru dapat!! tapi sape sangke telah aq habiskan duit 2, huhuu sob2.TAPI UNTUK BELI BUKU LAA!! hehehhehe.. abis lesap gitu je, aq rase baru semalam je aq pegang duit 2 lepas tandangan kat cikgu Syikin

#banyaknye bebel, ish2 sape sangke!!
#banyak cite nk story kat ko,, nanti kite sambung,,
#anyway lupe gtau aq balik maktab semule selase ni,, kejap je,. (syukurlah,, sekurangnye cuti)

Comments