seawal pagi,,

Bismillah..


pagi buta yang indah <3
huhuhuh tidolah balqis,, kau boleh blogwalking pulak,, siap post pulak tu,,
mmmm, aku rase sesuatu,,, rase ape?? jangan tanye,, aku tak taulah,,



AKU RINDU paein,,

HAHAH, aku tak suke cite pasal hati dan perasaan aku sangat sebenarnye, simpan sendiri sudah,, tapi,,, AAAAAHHH, hahaahaa aku tak kesah dah,, untunglah, sape yang aku asyik teringat2 nie,, 

HAHAHAHAH, tadi aq on FB,, dieorang tak abes2 cakap  pasal NORMAN,,
aku penatlah asyik dengar orang cakap pasal die,,
gambar die semue orang nak jadikan gambar profile,,
JENUH MATA AKU MELIHATNYE!!!
aku pon ckap ngn dieorang aku x suke gambar tu,,
AHAH!! then tau ape jadi?? ish, dieorang pegi jadikan gambar profile aku gambar profile dieorang, sungguh aku menyirap.. abes penat aq sogok,, akhirnye dieorang tukar balik,,
HUH lega kalau tak x de ke gayenye macam aku cakap sorang diri kat chatbox group tu??
bagus2,, memang cari pasal je time tu,, lepastu terus tukar gambar awek dieorang,, HAHAHAH,
 #err lebih tepat jantung hati kot!!#

#mase tu aku jumpe zul pinjam kertas addmath,, die je yang boleh diharap :P *psst sape sangke aku jumpe zulhairi depan kedai runcit ki min tu *
#malam nie, taman aku ade wat, maulidur rasul,, <3
#kawan2 aku cuti nie banyak masalah cinte,, cett,, kecik2 dah pandai,,

Comments

:*amyzameera*: said…
amboiii....jumpe zul ye kak?haha
kate na mntx tlong top?
hahaha :)
balqisjebrel said…
ish2 kau nie HAHAH,,
mase aku kol die die tengah main jadah POOL?? tu lah,, ahahah bising!!
lagi satu die kate die tak bawak!!
then zul sms die kate die bawak,, jadi?? onn jelah..

tadi aq check balik aku dah jumpe dah kertas aku!!
HUHUHUH kertas aku tu GEDIK betol,,