sayeBUDAK MOTOR,,

Bismillah,,




tengahhari yang indah lagi matahari tegak berdiri di atas kepala,,kelihatan seorang budak sekolah yg cute*HUHUHU* berjalan sambil memikul due beg....suasana agak sibok hari tu, maklumlah baru saje majlis HARI ANUGERAH selesai,,mmm, x lame lepas tu budak tersebot kelihatanye menaiki moto berwarna oren,,LALU MEMECUT LAJU,,,

hahahha *sungguh cite nie buruk,* hahahah

sebelum itu budak tersebut sempat memandang ke belakang untuk melambaikan tangannye,,
HAH?? WAIT a MINUTE!!,, nape MUKE AKU??

hahaahahaha,,, cerite yang harok lagi biru,,tu adalah mukadimah,,
isinye,, BALQIS JEBREL BALIK KLUANG NAIK MOTOR.
yang pastinye mestilah dengan ayah tersayang,sebelom balik singgah kampung yang kat YONG PENG jap, sebab ayah nak pegi solat jumaat. lepak2 ngn nenek ngn adik sedare. Lepas tu perjalanan diteruskan!!Any question??

1. Ape perasaan??
mestilah teruje,1 jam setengah!!rase macam kat awan. laju + banyak angin *muke jakun*

2. Awak tak ngantok ke balqis??
ngantok?? tolong!! naik moto kot,,
*cerite sebenar* : ngantok sangat,,dah la selalu tido on de way nak balik(biasenye naik kete ngn mak). naik moto mcm no hal je,, HAHAHAH, jalan nak ke Ayer Itam tu,, hah mase tu tahap kemuncak!! ngantok sangat,, balek umah cite ngn mak,, mak bese je, die cakap "dah agak dah" dalam hati*dah agak??huuhuh, sedih rasenye*

OK STOP NO MORE SOALAN,, ish3..
#pengalaman barukan.. balik2 dah kene pergi kenduri, sedare kahwin sampai arine,,
#penat2 aku nie masih sanggup 0n9 tau HOHOOHO
#cikgu Kasumawati dah pindah.. begonia 4 dapat cikgu baru, Cikgu Iz!!cikgu Langkawi,, not bad tau!!
#baru lepas abis pekse,, please aku harap ok, CEMERLANG, GEMILANG TERBILANG!!
#kerje sekolah? tipu kalau tak de,, HAHAHA..

Comments