mehh CITE PASAL KAWAN AKU boleh,,,?

Bismillah..


GOOD FRIENDS ARE LIKE STARS.
you don't always see them,
but you know they're always there
>old saying<

EHEM, saat hati melonjak-lonjak nak balik kampung, saat hati risau handout fizik yang x berape nak tersentuh tue, saat kepale memikirkan ape yang aku telah lalui due tige hari nie,, saat itu hati plus kepala ini mengambil sedikit peluang dari kesibukkan yang melanda untuk TERINGAT sang teman yang jauh di Batu Pahat *jauhnye..*. Ape agaknye yang kau tengah buat teman,, *cett memang gaye mcm dah bertahun x jumpe*, Cuti kali nie memang kau nampak murung, macam banyak masalah yang melanda. post blog, post FB, *hei aq stalker!!:D* semue nye macam gaye orang putus cinte. *BLA3* ok malas nak bace kan,,

skip to real story,, HERE MY FRIEND:)

>NURUL AIN AMIZA BINTA JAMAL<


HAHA, aq dah cakap aq suke gambar nie

buat post nie teringat kat die,,lagipun aku penah janji kat die DULU, hehehe,,sekarang baru tertunai.aku kenal die dari form one, duduk sebelah2 kot. tapi dulu kiteorang memang x sekepala, ade je bende yang boleh timbulkan kemarahan. Kalau gelak memang gelaklah, tapi gaduh bende remeh pon boleh jadi masalah. ish terok mase tu.. Die kate aku nie nak tarik perhatian die?? HUH?? what?? huhu entah ye kot *muke jeling atas* bilik sebelah kot mase tu, mase nie tak pernah pikir pon die akan jadi salah seorang kawan yang akan kongsi suke duka dengan aku sekarang, sape sangke?? gaduh macam perang dunia ketige tu,

naik form two, kiteorang memang baik,, dapat satu kelas,, tapi memang aku ataupun dia tak pernah nak duduk sebelah2 mase tu, sebab aku rase masing2 x nak PERISTIWA GADOH HARI2 X BENTI2 TU berulang lagi tahun nie,, jadi die duduk sebelah Qila *aq pernah mention pasal die banyak kalikan* and aku dengan aina norsham *aina peace sikit* . HAHA, tahun 2010 nielah persahabatan aq dengan kawan KETAT2 aku bermula termasuk dengan dia. ELEH MACAM AKU TAK TAU KALAU ADE AZLIN X TENTU LAGI RAPAT NGAN AQ SAMPAI SEKARANGKAN??hahah ok tutup cerita!! HEHEH :D



aku pulek yang rasenye rindu kaka die, *ngengade*

lepas tu lah aku rapat dengan dia, sampai sekarang,, macam2 kita tempoh, macam2 kita lalui, macam2 kita hadapi, macam2 kita kongsi. macam2 tu lah buatkan kite faham antara kita masing2, faham perangai masing2, ejek-ngejek, kutuk mengutuk, pukul memukul*sakit tau*. HUHU, dengan kawan2 kiteorang yang lain.. hahah,, harap sangat korang tak lupekan aku, *ok nie bukan majlis perpisahan*

ape yang aku tau pasal die?? aku tau die sayang aku, aku tau die sayang kakak die walaupun selalu gadoh2, aku tau dia ada masalah sekarang, aku tau die suke detective conan, aku tau die suke WARNE BROWN, aku tau aku seronok bile aku dapat pergi audition drama fest ngn die, walaupun tak dapat HAHA , aku tau die budak baik , budak rajin, budak cantik, ok x boleh puji banyak2 nanti kembang!! aku tau die x suke makan buah, ok fine kecuali beberape, aku tau segalenyelah *muke tension*




susahlah nak ungkap banyak2 kat sini,, sendiri taukan,, HAHAH aku dah cakap dah kalau cite kat blog memang x boleh abis satu hari. x caye,, yang selebihnye rahsie hati ok!!

aku nak kau tau jugak aku sayang kau *uhu, muke jiwang*, 
n kalau aku tertinggal pe2 yang penting sorry ok!!:P

#miza, keje aku kau nak buatkan kan?? FIZIK please,,
#aku tengan menimbang nak beritahu ke tidak kat kau pasal post nie umm ='=
#harap kau suke post nie,, 

Comments

:*amyzameera*: said…
thanx eh..hehe..
oke2..kw na aq post sal kw lak x??? :))
:*amyzameera*: said…
thanx eh..hehe..
oke2..kw na aq post sal kw lak x??? :))
:*amyzameera*: said…
thanx...hee
haha..oke2...hm,nak aq post sal kw lak x???
hehe peace~
balqisjebrel said…
hahah, banyaknye kau post *walaupun ayat same*
haha sukatilah,,