SELAMAT HARI TUE KAWAN

Bismillah..


EHEM,, panjang umurnya panjang umurnya panjang umurnya ......... *rentak selanjutnya nyanyi sendiri*..


sorylah kawan@teman@sahabat@besties or whateva,,
saye kalau post bab befday2 ni lambat sikit, semalam befday kau arinielah baru saya nak post,,
HEHEHE,,TAPI saye dah wish *buat muke sahabatsejati* kan....??

hahah, soo,, perkenalan kite sangat indah..
penuh suke duke, gelak ketawe x ingat dunie, kutuk mengutuk, merajuk tak tentu hala, menangis meraung merengek-rengek, mintak manje, mintak selipe, mintak pinjam mase luah perasaan x puas ati, nyanyi melalak2 kat BA with the other 4 people right??

HAHAHA, so sempena tarikh befdey kau semalam aku nak kau tau, aku tak nak kau lupe kenangan KITE2 bersama, aku nak kau tau, marah2 tu marah sayang, kalau ade salah pham, bincang awal2, kalau ade masalah cinta meh sini,, biar aq tolong HAHAH,, *muke pakar doktor cinta*


aq tak banyak sangat cakaplah harini,, no idea nak jadi budak baek *nangis sikit*
,,,, BUT2,, AKU EDIT GAMBAR KAU CROP,, dari MRS facebook,
sebab kau PRIVATEkan semue gambar2 kau,,
ish geram urat saraf aku tau..eh jangan lupe naik cuti aku nak KFC, *err x memasal* 
x peduli,, aku tunggu<3 


HAHAHA, jadilah labu,, heheehhe
SELAMAT HARI TUE,
panjang umur+murahrezeki.
semoga kite same2 capai kecemerlangan di dunia dan diakhirat,, amin

Comments