cuti.. PAHANG




Bismillah...

TARIK TURUN NAFAS.. huh hah huh hah,penat keja masa :/ tengah curi masa nie...

mungkin post yang tak terlalu panjang :) cukuplaahh kann tuk ubatkan rindu. Entah bile lagi ade peluang macam nie. SPM x lame lagii, ingat tue :) #senyum terlakar di bibir sambil hati berdegup kencang.*DUPDAPDUPDAP*

OKE, sambung.. cuti due minggu.. tak sah tak jalan. *kejam celik x sedar cuti ponn nak abis*
so percutian kali nie kite ke CAMERON HIGHLANDS, PAHANG.!!

hahah mungkin ramai dah pegi, takpellahh nak cite jugak.HAHA :P


abaikan muke yang hodoh.
nie laa penangan kalaw ajak aku pergi tempat tinggi yang perjalananye memang nersimpang siur macam ular kene patuk. WAAAHH, dah lame tak mabuk kereta. bile dah mabuk, ubatnye? TIDO! haha memang arr, dah macam sleeping beauty dah hari tue. tido jee dalam kete. *tapi aku comel sikit la dari sleeping beauty tue ^^
so first tempat singgah, ladang TEH, wahhh hmmmmmmmmmm *sambil hidup udara segar* AHAK! memang segar laah. Subhanallah, masih sempat lagi aq nikmati keindahan macam nie :3 #terharu#


tido kat sini, satu malam je. best.:) selesa

Semue tempat macam nak singgah, pegi pasar die. Ayah kate dulu situ banyak jual sayur tapi mase aq pergi tue banyak makanan jee ==' memang makan lah jadinye. overall best. makan malam tue, beli kat pasar then makan di bawah smaran lampu di taman permainan mne ntah AHAHA, kalw ngn ayah aku pegi jalan aku tak pernah rase malu. Ayah buat jee ape yang best. :)


jalan dah abis, strawberri dah puas makan. ayah ajak singgah Mardi. mak nak tengok bungebungaan. 


on the way turun tue ade air terjunn,,, singgah tapi aku tak mandi ponn * sedihh* malas nak tukar baju tenok jelaah ayah ngn adik2 mandi, pemandangan die lawa sangat :)



sempatlaaahhhh jugak akhirnye ayah singgah PERAK, menara condong. HAHAHA that's it.
END OF MY JOURNEY.


Comments