MJII BERANANG.!! behave with me

Bismillah :)

sedar tak sedar celik tak celik. balqis rupenye dah melangkah ke dunia baru ALHAMDULILLAH




nmpak tak yang tudung biru gambar bawah tue. KAT tempat baru :)

Kalaw ingat ade mase tue balqis story yang balqis mohon kerje right? yes balqis mohon jadi tutor. almost get i thought. tak lame lepas tue dapat sms TAHNIAH ANDA DITAWARKAN UNTUK MENGIKUTI CEMERLANG DIPLOMA di...

JENGJENGJENG.

hahaha Mara Japan Industrial Institute (MJII BERANANG) dulu nme die KKTM BERANANG.

rezeki aku mungkin. alhamdulillah. sekurang kurangnye terisilah jadual aku dengan perkara berfaedah. BTW lupe nak cakap, dah seminggu dah balqis kat sini. adelah beberape kawan MRSM BP lagi macam Bikna dengan Daus.

ramai jugak budak2 MRSM2 kat sini tapi most amik robotik. aku dengan sorang lagi dak MRSM TGB nie kat mikroelektronik :) HOPE EVERYTHING WILL BE FINE.

balqis dah seminggu kat sini. orentasi. kenal kolej, rakan sebatch, sensei and more. Pada masa yang same kawan2 balqis yang lain tengah sebok dapat tawaran kat mane2 under program SPC tue lah. seperti Dayah di Taylor, Fairuz di Nontinghom, Apiz, Syed, Wani, Zul, Choc dan ramai lagi.

so PRAY for ME and GOOD LUCK FOR YOU TOO :3

Comments