JAPANESE LANGGUAGE festival

Bissmillah..

gaye mcm makcik2 korea berbesan yg tengah fikir masalah anak mereka .hehe.
credit to model.  

keluar koop MJIIT,
"adik, adik ni cikgu ke? ehh ke student? cikgu sekolah mane?"
hahah. nmpak sgt ke muke aku nak jadi  ckgu? haha LOL.

just a part of story
jejak kaki ke MJIIT. wohoooo. hahaha. JL fest. JAPANESE LANGGUAGE FESTIVAL.
kali ni lebih menyeronokkan. mungkin sebab ramai geng. heeeee
dan yang paling penting I got test semue makanan jepun bahagian workshop punye.

 
tamagoyaki
 
die macam. ade bnyak workshop. and every workshop ade beze2 bahagian budaya jepun yg kite boleh learn. mcm how to wear yukata. masak sushi, tarian. kirigami and bnyak. and that's I mean, bile aku tak join pon workshop2 masakan tu but I success to get taste all the food.

"dik. dalam ni ade inti ape?" *disebabkan semmue yg join sekolah menengah. adiklahh kan
"blablabla" *adik tu terangkan
"boleh rase?"

hahhahah. macam tulahhh aku berjaye.

join gak yukata competition. but peringkat akhir pon aq x dpt jejak.heheh. bukan rezeki kata yus.
jualan dri pihak kami berjalan lancar dan Alhamdulillah laris.
so lets the picture tell you..

sushi workshop
 

soran bushi
 
orang kate candid itu asli
 

yukata workshop
 
you'll end this post in 3 second.
tit. tit. tit.
daaaa. have a nice day.. FINAL youuww. :D

Comments