its not about me. its about us

Bissmillah
Allahumma solli 'ala sayyidina Muhammmad

i dont really know to start this. hahahahah.

17th March,
thanks for the suprise malam kul 12 tuhh. yeahh im went to lbrary and you all i guess 18 orang? dalam bilik aku yang berpenghuni 2 orang? hahaha tutup kipas lak tu. tak rase nak terkentut ke?


thanks for the gang yang bersama saya di library, makan benjo dan seterusnya iring ke bilik.
special thanks for the sponsor cake, air, masa. kasih sayang. EH!

the perang krim kek. tak patut dapat thanks. sebab kek tu sangat muak dan rasa mual. tapi aku appreciate the moment.

hahahahah. 
ini akan jadi salah satu memori. dan tersemat rapi. insya Allah

then,

the suprise petang hari from my uncle and auntie, (kek dan telor dan tepung). jujur. aku tak pernah kene. dan x suke. yelah2. kau nak aku ingat kau sbgai seorg mkcik yg pernah wat kekejaman ini. insya Allah. i will . i will remember you. family ann #ecehh

for my mom, untuk lahirkan saya gadis yang x delah cantik persis model, tapi for the manis ala tahi lalat. terime kasih ma :) :) untuk family, ayah. yang selalu ada. cinta ini tersemat indah. haha.

last. thanks for the wish. thanks for the first call, the call from sabah (ehh ke sarawak? #liyasalman) thanks for the post gambar, thanks for the video from oversea (i love it dayah, aq tepuk tangan kut lepas denga video kau), the wish from jauh. yang bizi, terlambat wish pon okeyy hahaha

macam video penghargaan. penuh perkataan thanks.

tapi yelah.

beautiful  thanks untuk yang ade, yang mengingati diri ini. yang pernah hadir.
terbentuknye seorang manusia, insan itu. kerana orang sekeliling die :) :) :)
terbentuknye seorang balqis dri hadirnye mereka dalam hidup saya

"hashtagSISmanis"

dah. dah bnyak sangat dah ni.


demi memenuhi permintaan dan mengisi kasih sayang ini. haha thanks for KAKAK KAKAK,(saje besarkan perkataan kakak, biar sedar smue dah tue)  dan member2 sem5 MJII untuk this whole 5 sem kite sesame.


nota kaki:
mierafazlin the udang dalam mee of the whole day
mieraradzi the acah gengster (kicap)
hidayatunsaadiah thes fluffy?

(miera radzi, nmes awak dalam blog dah) nak special post kene tunggu befday. hahaha


gmbar kejadian tak dpt ditunjukkan kerana keadaan yang x dapat diperlihatkan. haha. sekian :) :)

Comments

ain yusrina said…
bal!!!!!!!!!!!hahahaha,,,
Balqis Jebrel said…
hhaha @ain yusrina. hye :) :)